IES Son Pacs - Portal extern
Circular per a les famílies 1er batxiilerat A i B Imprimeix
Novetats 2016-17

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, dimarts, 7 de febrer, vàrem tenir una reunió els tutors de 1r de batxillerat A i B i la cap d’estudis amb les famílies per parlar sobre els problemes d’actitud que es manifesten en aquests grups a l’hora de fer classe.

L’equip de professorat dels vostres fills i filles, a la reunió de l’avaluació de seguiment, va manifestar la seva preocupació per als resultats que es preveuen a la 2a avaluació.

Per això, es va decidir convocar-vos a una reunió, per tal de poder manifestar i posar en comú les dificultats i preocupacions.

En primer lloc, creiem convenient recordar que els estudis de batxillerat són ensenyament postobligatori; això vol dir, que tot l’alumnat hi és voluntàriament, per decisió pròpia i/o familiar. Aquest fet implica assumir la responsabilitat i el deure de complir amb les normes de convivència del centre. De cap manera es pot permetre que el comportament d’un alumne impedeixi el dret a l’educació de la resta de companys. És més, el primer valor que hem de tenir present en entrar a l’aula és el del respecte per a la resta de persones amb qui compartim grup-classe.

Llegiu-ne més...
 
L’IES SON PACS I L’ERASMUS+ SALUS PER ACCEPTIONEM Imprimeix
Novetats 2016-17

La locució Salus per aquam o sanitas per aquam en llatí significa “salut mitjançant l’aigua”… amb el nostre Salus per acceptionem (conservant els seu acrònim SPA) iniciam un Projecte que dissenyarà estratègies per als joves nouvinguts ideades per als propis alumnes, els seus futurs companys; estratègies que millorin la inclusió social, acadèmica i sentimental; i sobretot, la percepció de ciutadania i pertinença d’aquells que arriben a un nou univers, de vegades hostil.

.....

Descarrega el dossier complet:

pdfA04_DOSSIER_ERASMUS_2017.pdf

Darrera actualització de divendres, 27 de gener de 2017 14:41
 
Nit del Tast 2016 Imprimeix
Novetats 2016-17

Estimades famílies,

El proper divendres, 2 de desembre els alumnes de ?4t d’ESO i ?2n de Batxillerat no volen que faceu sopar, per això el vos faran ells. Preparen una   vetllada que començarà a les 20:30. NO LA VOS PODEU PERDRE.

Vos convidam, un any més, a participar d'aquest, ja tradicional, sopar que organitzen amb tanta il.lusió l'alumnat de 4t ESO i 2n de Batxillerat pel seu viatge d'estudis.

Per tots aquells que encara no coneixeu aquest esdeveniment, vos adjuntam una imatge per tal que vegeu el que vos estam preparant. També hi ha la carta que hem enviat per si algú no l'hagués rebuda.

Clicau aquí i veureu l'spot que han fet per a voltros, dedicau-hi dos minuts, segur que vos agradarà:

IMPORTANTÍSSIM: Ens ajudarà molt si comprau el tiquets abans de dimecres que ve. El vostres fills els poden adquirir a consergeria.

Salutacions cordials

pdfCARTA_FAMILIES_NIT_DEL_TAST.pdf

Hall a la Nit del TAST

 
Convocada vaga d'alumnes pel 24 de novembre Imprimeix
Novetats 2016-17

Benvolgudes famílies.

Davant la petició de la majoria absoluta dels delegats del centre per sumar-se a la vaga convocada per al dia 24 de novembre per sindicats d'estudiants en contra de les revàlides d'ESO i batxillerat, l'alumnat ha seguit el procediment establert a l'article 14, dret a la manifestació col·lectiva de discrepàncies del decret 121/2010 que estableix els drets i deures dels alumnes i les normes de convivència.

Per això us comunicam aquesta circumstància de vaga pel proper dijous 24 de novembre

D'aquest dret n'estan exclosos els alumnes que cursen 1r i 2n d'ESO

Com a famílies podeu justificar l'absència. Les activitats de l'institut es desenvoluparan amb normalitat.

Ben atentament,

 

Pere Morell. Director

Darrera actualització de dimecres, 23 de novembre de 2016 18:39
 
Calendari de renovació del Consell Escolar Imprimeix

pdfDescarregar

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 34

Serveis

moodle-logo-150
Google-Apps-150
gmail1_120 

logo consulta jove

 

CEP-Palma-160px

IBO_logo

trinity college registered-160

Logo FSE comu-240

papers-ambientals-160

premis-distincions-1-vermell

BEC

bannerAPIMA 

logo-audiovisuals-160px

 

 Erasmus-plus-160px


premio_crearte2011

cinta-cat-1

Institut d'Educació Secundària