IES Son Pacs - Portal extern
Vot per correu. Eleccions al Consell Escolar Imprimeix
Novetats 2014-15

Palma, 20 de novembre del 2014

pdfDescarregar

Benvolguts pares i mares d’alumnes:

vot correu

Tal i com ja us vàrem anunciar, el divendres 28 de novembre podreu votar per escollir la vostra representant al Consell Escolar de l’Institut.

S’han presentat dues candidates a representants dels pares i mares d’alumnes:

 

  • Francisca Crespí seguí, mare de dues alumnes (1BHCS i 2BS)

  • M. Magdalena Mateu Gelabert, mare d'una alumna (1AS)

Darrera actualització de dijous, 20 de novembre de 2014 11:20
Llegiu-ne més...
 
Proclamació de candidatures Imprimeix

JUNTA ELECTORALcandidats

RENOVACIÓ DEL CONSELL ESCOLAR

Annex VII.1

PROCLAMACIÓ DE CANDIDATURES PRESENTADES

La Junta Electoral ha admès provisionalment les següents candidatures.

Contra aquesta proclamació es podran presentar reclamacions fins dia 17 de novembre a les 12 hores. Les reclamacions s’han de presentar per escrit a la secretaria de l’Institut, fent constar: identificació del reclamant, argumentació de la reclamació, data i signatura i seran resoltes el mateix 17 de novembre a les 14.05 per la Junta Electoral. Cas de no rebre’s cap reclamació, aquesta mateixa proclamació serà la definitiva.

Darrera actualització de diumenge, 9 de novembre de 2014 19:44
Llegiu-ne més...
 
CIRCULAR NÚM. 2: FESTIUS I ATENCIÓ FAMÍLIES Imprimeix
Circulars de direcció 2014-15

pdfDescarregar

Tal i com aprovà el consell escolar de dia 21 d'octubre, el proper 3 de novembre és una de les festes elegides pel centre. L'altra festa serà el 2 de març. El calendari de l'agenda no té marcades les festes.

holidayAquesta setmana els alumnes d'ESO i primer de batxillerat vos duran l'informe d'avaluació inicial que és la primera impressió del professorat sobre el rendiment dels vostres fills.

Dimecres 5 de novembre hi haurà atenció a famílies entre les 13 h i les 14.30 h. Recordau que el professorat dedica aquests temps a visites de matèria i no de tutoria. Per visitar els tutors heu de consultar l'horari a la pàgina web.

Son Pacs, 29 d'octubre del 2014.

Darrera actualització de dijous, 6 de novembre de 2014 09:01
 
CIRCULAR NÚM. 3: VENDA LLIBRES CURS PASSAT Imprimeix
Circulars de direcció 2014-15

pdfDescarregar


used-booksEls alumnes que el juny passat varen dur llibres de text al centre per vendre'ls, poden passar per consergeria els dematins per recollir els doblers.

Son Pacs, 29 d'octubre del 2014.

Darrera actualització de dijous, 6 de novembre de 2014 09:03
 
RENOVACIÓ DEL CONSELL ESCOLAR - Candidatures Imprimeix
Novetats 2014-15

pdfDescarregar versió completa

Annex II
         Palma, 15 d'octubre del 2014
         Benvolguts pares i mares d’alumnes:
     Aquest trimestre hem de celebrar eleccions per renovar parcialment el Consell   Escolar. Dels tres representants que els pares i mares teniu en aquest òrgan , un ho és per designació de l’APIMA, un altre ho és per pel període 2014-16, i el tercer, que és el que renovarem, pel període 2014-18.

      eleccions   El Consell Escolar és l’òrgan de participació dels diferents membres de la comunitat escolar: equip directiu, professorat, alumnat, pares i mares d’alumnes, personal d’administració i serveis, administració local, i organitzacions empresarials. El Consell Escolar és l’encarregat d’avaluar la Programació General Anual, conèixer les candidatures a  la direcció i els projectes presentats, participar en la selecció del director,informar sobre l'admissió d'alumnat, conèixer la resolució de conflictes disciplinaris, proposar mesures i iniciatives que afavoreixin la convivència del centre, promoure la conservació i renovació de les instal·lacions, analitzar i valorar el funcionament general del centre, l'evolució del rendiment escolar i els resultats de les avaluacions internes i externes, elaborar propostes i informes per iniciativa pròpia o a petició de l'Administració competent, sobre el funcionament del Centre i la millora de la qualitat de la gestió. El Consell Escolar es reuneix al manco un pic cada trimestre, i sempre a principi i final de curs.

Darrera actualització de dijous, 6 de novembre de 2014 09:26
Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 21

Serveis

moodle-logo-150
Google-Apps-150
gmail1_120

 

logo consulta jove

IBO_logo

trinity college registered-160

premis-distincions-1-vermell

APIMA

 

 Erasmus-plus-160px


premio_crearte2011

cinta-cat-1

Institut d'Educació Secundària