IES Son Pacs - Portal extern
RENOVACIÓ DEL CONSELL ESCOLAR - Candidatures Imprimeix
Novetats 2014-15

pdfDescarregar versió completa

Annex II
         Palma, 15 d'octubre del 2014
         Benvolguts pares i mares d’alumnes:
     Aquest trimestre hem de celebrar eleccions per renovar parcialment el Consell   Escolar. Dels tres representants que els pares i mares teniu en aquest òrgan , un ho és per designació de l’APIMA, un altre ho és per pel període 2014-16, i el tercer, que és el que renovarem, pel període 2014-18.

         El Consell Escolar és l’òrgan de participació dels diferents membres de la comunitat escolar: equip directiu, professorat, alumnat, pares i mares d’alumnes, personal d’administració i serveis, administració local, i organitzacions empresarials. El Consell Escolar és l’encarregat d’avaluar la
Programació General Anual, conèixer les candidatures a  la direcció i els     projectes presentats, participar en la selecció del director,informar sobre l'admissió d'alumnat, conèixer la resolució de conflictes disciplinaris, proposar mesures i iniciatives que afavoreixin la convivència del centre, promoure la conservació i renovació de les instal·lacions, analitzar i valorar el funcionament general del centre, l'evolució del rendiment escolar i els resultats de les avaluacions internes i externes, elaborar propostes i informes per iniciativa pròpia o a petició de l'Administració competent, sobre el funcionament del Centre i la millora de la qualitat de la gestió. El Consell Escolar es reuneix al manco un pic cada trimestre, i sempre a principi i final de curs.

        Divendres 28 de novembre, els pares i mares haureu de venir a votar per triar el vostre representant. Està previst fer-vos arribar la documentació necessària per poder votar per correu.

       L’opinió i el punt de vista dels pares i mares és molt important i per això volem animar-vos a presentar la vostra candidatura. Al darrera d’aquest full vos adjuntam un imprès que podeu retornar-nos emplenat i signat, si hi estau interessats. Heu de presentar l’imprès a la Secretaria de l’Institut, personalment o per mitjà dels vostres fills, entre els dies 27 d'octubre i 4 de novembre abans de les 12h.. El calendari de tot el procés està penjat a la nostra web.

Cordialment,

PER LA JUNTA ELECTORAL,

La presidenta

M. Teresa Caimari Salaet

....

 
Suspensió TIL Imprimeix
Novetats 2014-15


Benvolgudes famílies,

Davant la situació d'incertesa generada els darrers dies en relació a l'aplicació del Decret Integrat de Llengües (TIL), com a Directora de l'IES Son Pacs, compliré amb les disposicions legals i les resolucions judicials.

Actualment el TIL està suspès pels tribunals, en espera que els responsables de la Conselleria d' Educació Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears enviïn instruccions precises i per escrit sobre com aplicar  el mandat del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB), continuarem treballant de forma que els perjudicis provocats als nostres alumnes i les seves famílies per aquesta situació siguin mínims.

Atentament,

Teresa Caimari Salaet.

 
Problemes amb transport escolar fins a Puigpunyent Imprimeix
Novetats 2014-15


30 SETEMBRE 2014

A l’atenció de les famílies d’alumnat d’ESO que és usuari de transport escolar fins a Puigpunyent.

Us informam que el passat més de març i dins el termini establert per la normativa, l’institut va comunicar a la Conselleria la previsió d’alumnes que durant el curs 2014 2015 utilitzaria la línia de transport escolar a Puigpunyent.
La nostra previsió era de més de 55 alumnes i recordàvem a la Conselleria que aquesta línia era compartida amb els altres instituts de la zona. Per tant un sol autocar no era suficient.
Finalment la nostra previsió s’ha vist confirmada i entre els quatre Instituts, són més de 67 els alumnes que tenen dret al transport fins a Puigpunyent.
Atès que la Conselleria únicament ha contractat un autocar amb 55 places, els alumnes no hi caben.
Aquest problema es veu agreujat els dimecres, ja que els altres dies, les famílies d’alguns dels alumnes que tenen dret al transport, els venen a cercar personalment.
Hem exposat el problema a la Conselleria i avui hem rebut la resposta on es comprometen a fer els canvis pertinents per donar un servei de transport de qualitat, però degut a la complexitat del tema ens demanen un poc de paciència i també disculpes per les molèsties sofrides.

Fins que ens arribi la solució, els dies que l’autocar es trobi amb més usuaris del que la capacitat del vehicle permet i per motius de seguretat, l’autocar no partirà, (sol passar el dimecres a les 13h.) Demanam a les famílies que puguin que vengueu a cercar personalment els vostres fills.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

LA DIRECTORA

Teresa Caimari Salaet

Darrera actualització de dimarts, 30 de setembre de 2014 10:09
 
Renovació Consell Escolar Imprimeix
Novetats 2014-15

A TOTA LA COMUNITAT ESCOLAR

Durant el primer trimestre d’aquest curs hem de renovar una meitat del Consell Escolar i per això haurem d’elegir tres representants dels professorat, un representant dels pares i mares dels alumnes, dos representants dels alumnes, i un representant del personal d’administració i serveis. A més l’ajuntament de Palma, l’APIMA i l’organització empresarial o l’entitat laboral que la Conselleria d’Educació ens indiqui, hauran de designar també un representat.

L'Ordre de 21 d'octubre de 2002 (BOIB Núm. 129, 26/10/2002) regula la constitució d’una JUNTA ELECTORAL que haurà d’ordenar tot el procés d’eleccions i que haurà d’estar formada pel Director del Centre que la presidirà, un representant del professorat, un representant dels pares i mares, un representant de l’alumnat i un representat del personal d’administració i serveis.

Per tot això es fa saber que el proper divendres 3 d'octubre a les 10 hores, a la biblioteca de l’Institut i en acte públic s’escolliran per sorteig i es designaran les persones que hauran de formar l’esmentada Junta Electoral.

Palma, 30 de setembre de 2014

LA DIRECTORA

M. Teresa Caimari Salaet

pdfDescarregar

 
Circular Famílies principi de curs Imprimeix
Circulars de direcció 2014-15

pdfDescarregar

REUNIONS DE PARES I MARES: DIMARTS 23 DE SETEMBRE

 

Son Pacs, 22 de setembre del 2014

Benvolguts pares i mares del nostre alumnat:

Cada any dins els primers dies de curs feim una reunió general de tots els pares i mares amb l’equip directiu i els tutors dels vostres fills. Enguany vos convocam el proper DIMARTS 23 de setembre.

Fixau-vos bé quina és la reunió que vos interessa i a quina hora està convocada. És molt convenient que dugueu l’agenda escolar dels vostre fills perquè servirà per fer les reunions de tutoria.

Es tracta d’una reunió de famílies amb tutors i tutores, sense alumnes, i això ens facilita molt més l’organització.

(POSAU ESMENT EN SI ESTAU CONVOCATS A LES 19.00 O A LES 19.30 )

19.00 - El director i la cap d’estudis d’ESO rebrà a l’aula polivalent els pares i mares d’alumnes d’ESO que han començat aquest curs a l’Institut per primera vegada.

- El cap d’estudis de formació professional rebrà al laboratori de física i química els pares i mares d’alumnes de FPB i Mòduls voluntaris

- La cap d’estudis de batxillerat rebrà a l’aula B4 els pares i mares d'alumnes de primer de batxillerat (LOE).

- La coordinadora del BI rebrà l'alumnat que comença enguany el programa al laboratori de biologia

19'30 Cada un dels tutors o tutores d’ESO, batxillerat, FPB i mòduls voluntaris, rebran els pares i mares dels alumnes del seu grup.

L’aula d’aquesta reunió serà la que figura al dors d'aquest full .

20.30 Reunió de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes segons convocatòria que s'adjunta.

LA DIRECTORA.

M. Teresa Caimari Salaet.

HABILITAREM ZONA D’APARCAMENT AL CAMP DE FUTBOL QUE HI HA AL FONS DEL SOLAR DE L’INSTITUT

Darrera actualització de dimecres, 17 de setembre de 2014 17:01
Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 20

Serveis

moodle-logo-150
Google-Apps-150
gmail1_120

 

logo consulta jove

IBO_logo

trinity college registered-160

premis-distincions-1-vermell

APIMA

 

 Erasmus-plus-160px


premio_crearte2011

cinta-cat-1

Institut d'Educació Secundària